Det er det fyrste gong at vi kjøpt varmeapparat. Vi tenkte mykjy ka slags type varmere som vi skulle kjøpe og når vi såg at Mensaheating har konstruert med “safe to touch” system då det var ikkje spørs at vi kjøper det.

Eg må seie at vi er veldig fornøyd med Mensaheating varmeren. Meir enn fornøyd. Pleier å bruka masse tid på balkongen og veldig behagelig følelse at den stråler varmen rett på kroppen og kanj slippe å bruka pledd eller sånn. Heilt fantastisk!

Ikkje snakk om at vi skal ikkje frykte at tilfeldigvis brenner oss med varmeren.

Mvh: C. Andersen

 

Vi var veldig fornøyde med varmelampene. Godt med varme på bena, istedet for å bli “grillet i hodet og ha iskalde ben; særlig med den kalde sommeren i år. Kan ikke sende bilder, da allt er ryddet bort.

Vennlig hilsen Marianne Jahre

Vår Mensa Heater er fantastisk. Et av de beste kjøpene vi har gjort i år. I motsetning til tradisjonelle strålevarmere som henger på veggen står denne under bordet og varmer oppover. Det betyr lite varmetap og det merkes. Det er også flott at man ikke brenner seg på den og at den trekker lite strøm. Vi synes det er bonus at den også gir et veldig fint lys. Takk :-)

Hilsen Asbjørn